onsdag 1 juli 2009

Bögjävlarna strikes back


Det var länge sedan vi nöjde oss med att klaga på kultur- och festutbudet under prajden. I år ger vi er tre evenemang initierade av olika bögjävlar och deras vänner.

1) Måndagen den 27 juli fyller Klubb Mums Mums ett år på Debaser Slussen (mer info inom kort).

2) Tisdagen den 28 juli är det dags för bögjävlarnas traditionella underklädesparty. Som vanligt kan ni räkna med prajdens svettigaste och gladporrigaste fest. Vi bjuder på tryckare, upptåg och överraskningar. I år kör vi med total black-out – hela havet hånglar.

Judy's, Närkesgatan 8, mellan 21-01, 60 kr inträde, 18 år. Det finns plastsäckar i garderoben där man kan hänga in överflödiga plagg. Du tar av dig så mycket du vill. Alla kön, sexualiteter och storlekar är välkomna.

3) Onsdagen den 29 juli är det Homokulturens ABC – en afton med nedslag i det bästa av aktuell homokultur på Teater Tribunalen.

Nyöversatta texter av Federico Garcia Lorca i tolkning av Eli Levén. Niclas Ericsson samtalar med Roger Wilson om den uppmärksammade deckaren Familjehemligheter. Anna Lytsy samtalar med Elise Karlsson om romanen Fru Freud och jag. Tiina Rosenberg synar kulten av Zarah Leander med Stefan Ingvarsson. Smygpremiär på scen ur Riksteaterns uppsättning av No Tears for Queers, Caroline Åberg intervjuar två album-aktuella queera serietecknare: Joanna Hellgren och Kolbeinn Karlsson, Roger Wilson tar pulsen på homo i film, Anna-Maria Sörberg och Anna Hellgren om queer journalistik, Johan Hilton om homofiler på svenska scener.

Börjar 18.30 Inträde: 40 kronor

3 kommentarer:

Suzan sa...

spännande!

Johan sa...

Absolut! Går det att boka/köpa biljett i förskott? Tackar.

Johan sa...

Det där skulle bara ha varit "förboka". Ursäkta. Solen.