fredag 29 februari 2008

When you eat you're just a vacuum with nipplesVäntan har varit allt för lång men äntligen kan vi (ja, eller Youtube då) bjuda på Deven Greens underbara voice-over-sketcher. Det började med att en vän från Seattle skickade runt länkarna i julas, de spred sig som en löpeld över San Francisco och just som jag skulle posta dem på bloggen kom ett mail från Alexander Bard med samma länkar. Alex var självklart redan ett megafan.
Vad är det då? Jo, Brenda dickson var såpastjärna på åttiotalet med en av huvudrollerna i "Young and the Restless". När hennes stjärna började dala, bjöd hon in sina fans att njuta av hennes glamorösa liv i videon "Welcome to my Home". Videon blev en camp-klassiker och här om året kom den kaliforniska komikern Deven Greens tolkningar av originalet. Med odödliga citat som "I am now hermetically sealed to this bike", "I like staring blankly in to space, that's something I do" och "it's a fashion face, a face full of fashion" var en YouTube-klassiker född. Enjoy!

9 kommentarer:

Tomas sa...

Obs: Kolla in de tre följande delarna. Jag lyckades inte lägga dem i samma inlägg. Om någon vet hur man gör får ni gärna kommentera här.

Roger sa...

Pappa roger fixade html-biffen, raring.

Julia sa...

Jag vill se originalen, jag misstänker starkt att de är närapå lika underhållande.

Andy sa...

löv it!

Psykbryt - de deprimerades stilikon sa...

Har ni inget mer vettigt att skriva om?

Schmarro sa...

åh tomas. jag vill höra dig imitera det här. i veckan helst.

Ondskan sa...

FANTASTISKT roligt

Julia sa...

Säg att man väntar på mail från Tomas och inte får något? Vad gör man då?

Anonym sa...

asgarv! You made my day