onsdag 23 juli 2008

Vi vill se dina kallingar!Nu är vår snygga pocket med fett bonusmaterial ute i handeln. Du hittar den i ett pocketstånd nära dig.

För att fira detta tar vi av oss brallorna på Side track på tisdag. Just när dammet har lagt sig efter Petters mumsande på Judy's blir det Y-front- och trosbonanza på Wollmar Yxkullsgatan. Visar du kallingarna eller flirtar med någon av oss har du gästlista i Pridebaren på Berns efteråt...

Fritt inträde. 20-01.

Välkommen

8 kommentarer:

Bo Cavefors sa...

"vi vill se dina kallingar"... herregud är det DET bogjavlarna är ute efter... varför inte i bästa pridefestivalstil garnera rumpan med en strutsplym?

Julia sa...

PocketSTÅND. Hahahaha.

Bo Cavefors sa...

...för att förtydliga mitt tidigare inlägg: min absoluta åsikt är att kalsonger är något av det mest oestetiska klädesplagg som uppfunnits; möjligen är badbyxor ännu värre. därför: bjuder man in till bögparty skall det, naturligtvis, vara naket.huriallsindar har ni kommit fram till detta idiotiska med kalsonger?

Petter sa...

bo, icke-estetik är sex! det finns inget osexigare än estetik.Kom nu i dina fula y-fronts och turn me on

Bo Cavefors sa...

...ok ...som du vill (alternativt: skyll dig själv)

malte sa...

Ingen, äh, ideologisk motivering denna gång?

Petter sa...

malte - jo, bring back gladporr! Ingen mer uppdelning mellan intellekt och aphjärna. Vi ska stå och diskutera literatur och gnida våra blottade underkläder mot varandra!

malte sa...

Hmmm, okej.
Fast...
Det är intressant.
Det här känns inte speciellt Ficks va...