torsdag 3 juli 2008

Avelsväldet


Jag och Petter insåg tidigt att anpassningen av staden för funktionshindrade bara vara en lömsk strategi från barnvagnslobbyn – nu börjar den mörka sanningen uppdagas. Sällan har jag läst något så omskakande som detta (mer utförligt i papperstidningen). Är vi bara 9%? NIO PROCENT? Snart dags att packa ihop. Barn omöjliggör som ni alla vet både intellektuell utveckling, fest, dekadens och möjlighet till samtal.

6 kommentarer:

Karl sa...

Jag undrar om det stora motståndet kan ha något att göra med att undersökningen gjordes "bland närmare ett femtiotal föräldrar med barn upp till fem år". Nej, det borde väl inte påverka nämnvärt?

Lillprinsen http://lillprinsen.blogg.se sa...

vad man pratar med väldigt små boxtäver är vad barn för med sig ...
oljud ...

Nej barn är inte välkomna på poesiaftnar, konserter eller installationer ... det är oftast inte heller grävskopor, polissirener eller tryckluftsborrar. Detta beror oftast inte på någon djupt gående fiendskap mot polismakten eller vägverket.

Anonym sa...

barn e de nya transpersonerna

Rexxie sa...

Som den petimäter jag är så måste jag nog påpeka att det blir 10% som är för barnfria zoner om det är nio av tio som är emot....

Anonym sa...

En snubbe i the Village i New York hade en T-shirt som det stod "i hate your baby" på. Jag vet inte om jag skulle våga gå runt med den texten i Stockholm. Fast som kvinna är det nog den mest radikala och kontroversiella tröjan som man kan ha.
Random information: Michael Stipe var på NY Pride, bara så ni vet.

Ebba

Technicolor sa...

Men du förstår väl att när man har funnit meeeningen med livet (aka skaffat barn) och blivit en riktig vuxen behöver man inte ta hänsyn i samma utsträckning.