fredag 29 augusti 2008

You Tube Idols!


Min klubb Mums Mums kommer tillbaka med ett nytt smaskigt fenomen: YouTube Idols 2008!

Efter alla idoltävlingar vi genomlidit detta decennium och den interaktiva TV:ns födelse är tiden redo att förena de två! Klipp som "Ken Lee" och "Leave Britney Alone" har blivit världsberömda och gjort stjärnor av sina skapare. Nu kommer din chans att tolka ditt favoritklipp och bli Mums Mums YouTube Idol 2008.

Mums Mums arrangerade sommarens mest ökända evenemang: Fläskprivat - The Musical. Den musikaliska tolkningen av kultporrfilmen Fläskprivat attraherade en jublande folkmassa som kunde alla repliker utantill.

Suget efter mer har varit så stort att jag bestämt sig för att bjuda på ännu en smaskig upplevelse fredagen den 5 september, återigen på Judy’s vid Nytorget på Söder. Temat denna gång är som sagt YouTube Idols.

Hur går det till? Enkelt! Välj ditt favoritklipp från YouTube, och tävla med din egen fria tolkning! Det kan vara alltifrån sång, monolog eller dialog till ett performance i kostym baserat på söta bebisar! Vi kommer visa klippet på scen, och sedan är det din tur att visa din tolkning. Klä ut dig eller klä av dig - BLI ditt favoritklipp! Publiken röstar fram en vinnare som belönas med mumsigt fina priser av Grisa SleaZa (Martin Bergström).

Tävlande måste anmäla sig och sitt klipp minst tre dagar innan kvällen genom att maila oss på klubbmumsmums@hotmail.com.

Tillfredsställd på alla möjliga andra sätt blir du av vårt smaskiga Mums Mums-team: Dr Beat (David Amberton), Condoleezza (Stefan Ingvarsson), Klinus, Gaia, Mirabel Mumsette och såklart välkomstkommitéen Li och XLNT Marc!

Kränkande trashiga skivor spelas av Sputnik-Ninni (Andy Gunnarsson) och Muff-Janna.

Även denna gång spelar vi våra favorittryckare i slutet av kvällen och som sist bjuder vi in en hemlig ”kändis” som får ta på sig våra tafshänder och bli "Tant Tafsa".

Fredag 5:e september 20.00 - 01.00

Judy´s - granne med/under restaurang Roxy
Närkesgatan 8 (Nytorget)
Stockholm
Närmaste T-bana Skanstull eller Medborgarplatsen

1 kommentar:

Anonym sa...

Det var bättre förr.