lördag 24 november 2007

En läderpuggas bekännelse


Dagens citat kommer från en läderpugga på nätet:

"Love leather - the material, but not the scene with its extreme sex habits and promiscuity"

9 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken fjolla. Varför skulle en dubbelfisting i en sling och bli kissad på i ansiktet vara mer extremt än vilken liten folkhemsrimming som helst?
Konventioner, konventioner, konventioner.
Men nu kanske han menar att man inte ska behöva ställa upp på scenen bara för att man gillar läder. Nej det behöver man inte, men stå ensam hemma i din lädergarderob och hångla med spegeln då!

Anonym sa...

Läderbögar är whimps.

Petter sa...

Så underbart att älska "farligt läder" men samtidigt vara moralkaka.. jag tyckte det var så fantastiskt formulerat, "det är faktiskt materialet jag gillar"..liksom som att han lika gärna skulle kunna sitta hemma och porra sig med sin skinsoffa..

Anonym sa...

Jag tycker rösträtt är bortkastat på fruntimmer. Det är brösten jag gillar.

info sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Micke Silkesjöö sa...

Som läderbög (eller rättare fetischbög) så tycker jag att alla har vi våra intressen. Det finns rena fetischkillar som bara går igång på t ex läder men som sen är helt ointresserade av smisk & pisk, fist eller annat. Det måste man respektera.

Däremot kräver jag nog en ömsesidig respekt - dvs att denna typ av läderbög respekterar andras val på sätt att leva, utan moralkakor.

Ja, någon jävla ordning måste det ju vara...

t sa...

Respekt är en märklig plats mellan att-inte-bry-sig och ha-patroniserande-överseende-med.

Micke Silkesjöö sa...

Jag tror att "t" blandar ihop respekt med tolerans. Tolerans kan man beteckna som ett intervall där något accepteras med lite förbehåll... Jag accepterar dig trots att du... Jag tycker nog att respekt är mer en kärleksfull handling. Det är svårt att respektera om man inte har sett värdet hos det respekterade.

Stefan sa...

Micke: jag ser nog som du på ordet "respekt" vilket också är det jag hävdar att vi som bögkultur och hbt-community ska kräva i det offentliga rummet. Dvs. en plats för vårt eget värdes skull och inte spridande av någon löst definierad tolerans.