torsdag 10 april 2008

Den Onda Faghagen

Jorå, även SVT:s Morgonsoffan har upptäckt faghagen och dess mörka sidor.(Det var förstås Henrik som var alert och la upp den först).

5 kommentarer:

Psykbryt - de deprimerades stilikon sa...

Kan ni inte skriva om viktiga saker istället?

http://maleandro.blogspot.com/2008/04/bgar-och-bgeri.html

http://psykbrytet.blogg.se/1207842523_mani_r_vad_mani_r_om_.html

Psyk

Emil sa...

Psykbryt skummade igenom det du skrivit, och antingen missade jag poängen eller så förstår jag helt enkelt vad som är så intressant med pajkastning.

Tittar man på sketchen i ett större perspektiv så kan man ju tolka den som att bögarna som trodde att de blivit accepterade och integrerade i samhället inte blivit det utan endast uppgraderad från suspekt till chict, något som går bra med väskan från LV...

Psykbryt - de deprimerades stilikon sa...

Emil: Kommentaren var till Bögjävlar. Hittade ingen E-post. Jag tycker att de lägger upp det ena mer meningslösa klippet efter det andra. Visst att man får driva med saker men jag tycker faktiskt att Bögjävlar borde ta ett större ansvar och backa upp andra som också likt Bögjävlar (antar jag) - jobbar med att försöka bryta fördomar mot hbtq-personer.

Emil sa...

Psykbryt
Jobbar Bögjävlar med att bryta fördomar mot hbtq-personer? Det var helt nytt för mig!

Jag skulle möjligtvis kunna tänka mig att de lobbade lite för att bryta fördomen av Bögar som en grupp vilken jublar av lycka över rosa plånböcker, designade kalsonger, homovänliga b- och c-kändisar, schlager, galor och shoppingkassar. Annars är väll bögdjävlar mest en grupp män som inte känner att de helt och hållet passar in i ovan nämnda grupp.

Själv tycker jag att de där typerna som jobbar för att försöka bryta fördomar mot hbtq-personer borde ta sig ett större ansvar och komma ihåg att de endast representerar sig själva och sina organisationer, och på inget sätt alla bögar, flator, bin, transpersoner och parasiter (a.k.a Queer-personer)och framför allt så representerar de inte mig!

Anonym sa...

Problemet med Morgonsoffan och annan svensk satir är att den är lite väl slapp för tillfället. Man är något bra och vasst på kornet, men det hela är liksom bara vagt och ingen orkar få till några riktiga kul repliker, och sen dör det bara.