fredag 18 april 2008

Det kom ett vykort


Inte nog med att en viss dansk dj igår inledde en "rolig" historia med formuleringen "On the train today I saw two fucking homosexuals", idag kom det ett vykort till mig på Rodeo-redaktionen. Naturligtvis tänkte jag "åh ett fanbrev" (eftersom jag är sannerligen självupptagen), men när jag vände på det kunde jag läsa följande:

"Ja, Du, Daniel, vad som är rätt eller fel vad gäller sexualitet är väl ganska uppenbart eftersom vi som tillhör hetero är sådär 90% fler och då verkar din åsikt enbart fånig! Du är lika mycket 'ute och cyklar' som den triste Kristoffer Poppius som förhoppningsvis inte skriver i 'På stan', DN, längre. Har Du inget annat än kön att komma med? Patetiskt! Vi andra ser människa." och som en härlig liten slutkläm: "Skriv i QX i stället!!"

Först förstod jag inte vad jag hade skrivit i Rodeo för att få denna så pregnanta avsnoppning, men så insåg jag att jag i ledaren hade skämtat att jag hade "rätt sexualitet" för att jobba med en modetidning.

Heterosexuella kanske är i majoritet, men humor har de i underskott.

PS På framsidan hade Mathilda, som hon hette (ja, det var faktiskt en kvinna), strukit över frasen "Det hoppet är du" i en text om att demokratin är hotad.

8 kommentarer:

Petter sa...

...och sen avslutades kvällen på G.. Life sucks! ;)

Anonym sa...

det här vara PETA! eller?
Å

Anton sa...

faktum är att 10% inte gäller längre, det är typ ännu färre.. sadness

Petter sa...

jag tror inte det. Tror absolut att det är mer än 10 %!

anton sa...

jag tror att alla egentligen borde vara bi, då kan alla välja å vraka bland alla chokladbitarna i asken. En perfekt värld där man inte behöver vara rädd för att stöta på någon.

Lillprinsen sa...

Tanken om att vad som är "rätt" är det som majoriteten har gör är ... är ju ganska gullig ... då skulle t ex vänsterhänta vara "fel", blåögda, svenskar, planeter med liv osv osv

Psykbryt - de deprimerades stilikon sa...

Vilken härlig komplimang. Inspirerande, tänker jag.

Psykbryt - de deprimerades stilikon sa...

Jag hoppas innerligen att du håller dig undan från QX, Daniel.