fredag 12 oktober 2007

The Saddest Beard in the World

Alltså, jag vet att det är typ jag och Bergqvist mot världen, men jag gillar verkligen inte Antony. Jag har inget emot wuss folk, har nog ätit mjukglass och gråtit till både In Gowan Ring och Beirut. Hur som helst är jag beredd att ompröva min ställning i frågan efter att ha sett hur hans fanboys ser ut. Vore jag bara snäppet mer tysk ohämmad skulle jag nog brista ut i ett woof.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ett sånt där skägg har märkliga effekter. Det anonymiserar. Inte för att det skyler, utan för att det förstärker ansiktsmuskulaturen på ett alldeles speciellt, men konstant, sätt. 40 000 män kan bli nästan identiska bara de skaffar ett stort skägg. 40 000 män kan inte bli identiska om de skaffar en stor hatt, eller tatuerar sina knän exakt likadant. Fascinerande.
Men det är klart, annars skulle inte 40 000 män (och kvinnor) kunna lura i folk att de alla är en och samma person den 24:e december varje år...

Petter sa...

Tomas din äckliga narcissist! Han ser ju precis ut som du. Precis som alla muskelpuggor som ser likadana ut som sina pojkvänner..

E sa...

Åh, jag skrattar.