torsdag 13 december 2007

Divine intervention


Gudarna och Lizas självbevarelsedrift ingrep som tur var mot denna naturvidriga konsertidé. Lizas ära (allt hon har gjort, inklusive att plåtas stupfull med grönt hår av paparazzi är peanuts jämfört med att bli sedd på scen med Carola) och goda namn är räddade. Can you blame her? Vem hade inte kollapsat i det sällskapet?

Liza Minelli, 63, befann sig i Göteborg för att uppträda på julgalan "A Classic Christmas Night" tillsammans med Jan Malmsjö och Carola. Men showen fick ett abrupt slut. Mitt under ett nummer började hon vingla för att sedan tappa mikrofonen. Strax därefter var Minelli på väg ner för en trappa när hon plötsligt föll till golvet. Enligt ett vittne höll hon sig för ansiktet. Världsstjärnan leddes av scenen och omedelbart till sitt hotellrum där hon undersöktes av en läkare. Minelli var då i ett sådant tillstånd att hon fördes till ett sjukhus.

(Källa: Expressen via MSN News)

Läs mer om det hela här och här.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Carola är fantastisk. Hon svimmade nog av lycka.

Anonym sa...

Carola kan sjunga... Liza borde inte.

Anonym sa...

Har Carola guldtuttar på bilden?

Tommy sa...

Äh, om jag skulle stå på scen med (eller ens vara i närheten av) Carola så skulle jag också supa mig aspackad och däcka så snabbt som möjligt.

ebba & danne sa...

Carola är ett guds kön

lord sa...

vänta här nu... om vi nu antar att gud sysslar med sådana divine interventions, borde inte något fruktansvärt hända i moskva ikväll då?

Army of lovers återförenas!

Anonym sa...

här är en länk som fungerar

Stefan sa...

nja... sen när skulle miss god se army något som naturvidrigt? nej nej det är snarare fest bland gudarna när sådant händer.

dessutom är det ju en sejfad återförening. dompan och de la kossan är ju inte direkt att utmana ödet. en helt annan sak om de hade dragit upp la ca ca på scen igen... då vet man aldrig vad som hade hänt...

danne sa...

varierande kristna identiteter...

Masn sa...

Publiken borde vara gladast av en sudden collapse. När jag råkade se Liza i Montreal höll hon på i 2 timmar för länge. Gratis drinkar på scen. Jag hade sett fram emot en Carola som collapse-underlag efter 5 min!