onsdag 1 oktober 2008

Vem är Sarah Palins lesbiska vän?

Jag vet inte om ni är lika besatta av Sarah Palin som jag men i den senaste delen av den intervju hon gjorde med Katie Coric, och där hon bland annat försvarade att hon visst hade utrikespolitisk erfarenhet eftersom Alaska ligger nära Ryssland, pratar hon inte på det sedvanliga sättet om att hon "känner många som är gay" utan denna gång understryker hon att det är en av hennes BÄSTA vänner, inte hennes gayvän, utan hennes bästa vän som hon känt i 30 år. Så vem är denna lesbiska vän? Bring her out of the closet! För det måste ju vara första gången i världshistorien som en ultrakonservativ politiker som är emot homoäktenskap och allt annat bögar och lesbiska kämpar för faktiskt ÄR vän med ett homo. Eller är det bara ännu en lögn?For the record: Jag tycker personen som gjort den här videon har tolkat Sarah Palin fel. Hon säger: "hon har gjort ett val som inte jag har gjort". Av det kan man inte dra slutsatsen att Sarah Palin valde "att inte vara gay".

5 kommentarer:

Helena sa...

Margaret Cho on Sarah Palin:

http://www.margaretcho.com/blog/2008/09/18/i-want-to-steam-up-those-glasses.html

Daniel sa...

Haha. Men Helena, tycker du att Palin är het då? Du kanske skulle vilja straffknulla henne för hennes åsikter?

p. sa...

sarah palin skrämmer mig något enormt, men att hon har en bästis som är gay är ju minst lika roligt som att dick cheneys dotter är lesbisk.

Tor Billgren sa...

Jag väntar på samma sak. Var är Alf Svenssons många goda bögvänner? Det skulle vara så oerhört intressant att få veta vilka de är och hur snacket går dem emellan.

Anonym sa...

Vilken underbar kvinna hon är, Sarah Palin. Jag är kär i henne.