torsdag 2 augusti 2007

hahaha


Först och främst - tack till alla tävlande på vår Vogue-bal!
Sen vill jag bara berätta en kul anekdot - hela veckan har jag försökt undvika att falla i fällan media lagt ut, med att få mig att säga att schlager är evil. Jag har varit en superdiplomat. För att jag inte vill halshugga mina fellow puggs. Så ikväll när jag är värd på Clean, och jag introducerar Amanda Lepore för svenska puggor så händer det. Amanda och hennes manager tittar mig djupt i ögonen och frågar: 'Vad är det för fruktansvärd skitmusik de envisas med att spela på svenska Pride hela tiden..? Det låter som musik för gamla...'
So sorry, alla schlagerpuggor...

8 kommentarer:

Stefan sa...

den där klisterpistolen använde du väl, guttan. din look var fierce!

Petter sa...

tacka rara martin för att han inspirerade mig att pyssla, med sin klipp-och-klistra-workshop pä lava

Henrikt sa...

Minns när vi hade Stewart Who? på besök från London och han kom och hälsade på i Pridepark. Han lyssnade en stund och sa sen på brittiskt artigt vis:
- Oh, so it's retro night here?
Vi ba:
- Every night is a retro night in Stockholm

Petter sa...

haha.. trapped and no one can hear us scream!

Assar sa...

Ja, musik för gamla kan man ju naturligtvis inte spela på Pride. Den festivalen är ju till för unga.

Över 30? Lek tonåring, hata schlager, gå och dö eller håll dig till pensionärskaféet på huset.

Bögjävlarna queer? Knappast. Bara lite andra normer än de gamla vanliga. I och för sig intressant med små artiklar som avslöjar hur Petter egentligen tänker.

Petter sa...

men assar - mer intressant att se hur du drar snabba slutsater om vad jag tycker. Har du läst boken? Tror inte det. Jag efterlyser alltid mer gamla coola puggor och hyllar all gammal bögkultur. Jag tycker inte Lena Ph är del av den. För övrigt fyller jag 30 i november, då kan vi sitta på pensionärshemmet och hata schlager tillsammans

Assar sa...

Det är svårt att tolka din slutkläm på nåt annat sätt än illa dolt förakt för de som gillar schlager, typ "-Haha, där ser ni era gamla schlagerbögar, ni uppfattas som GAMLA".
Men det kanske bara var en olycklig formulering.

För övrigt spelar det mindre roll ifall du tycker Lena Ph tillhör "den gamla bögkulturen" eller inte. Hon är en del av den schlagervärld som många bögar älskar. Kulturen definieras inte av enskilda individer.

(jag hatar inte schlager - tycker bara det är nästan lika ointressant som klubbkultur, hiphop och rap - så du får nog sitta där och hata med nån annan)

Petter sa...

Vad synd. Jag tycker om att sitta och hata. Det är fab att recensera omvärlden - och varför ska inte invividen få definera kultur? Det tråkigaste som finns är någon sorts majoritetsbeslut på vad som är bra, som när du säger att 'många gillar faktiskt..' Då kan man ju till slut inte tycka något alls, utan att göra en marknadsunderökning först!