fredag 10 augusti 2007

Stefan och Karl har talat ut med varandra


(Stefan är snyggingen till vänster – om ni undrar. Han hälsar även att sidbenan som Karl sportar på bilden får stå för honom.)

Vi har snackat med varandra i dag och bestämt oss för att göra något ovanligt: radera alla inlägg i den senaste debatten.

Det här är inte ett sätt att lägga locket på. Både Karl och jag hade ju skrivit våra sista inlägg – debatten var avslutad. Vi har också kvar våra respektive åsikter. Men det var mer än åsikter som låg bakom våra inlägg i det här meningsutbytet. Den blev personligt på ett obehagligt vis och vi vill inte ha det så.

Nu har vi rett ut det personliga och kvarstår som vänner.

Många hade hakat på samtalet och vi vill verkligen uppmuntra en debatt bögar – och andra – emellan om boken, tidningen och andra frågor men uppmanar alla att göra det på ett sätt som för den interna bögdebatten framåt.

12 kommentarer:

Stockholm Grand Cru sa...

Sjukt gjort

Masn sa...

Pa dokusapans tid gick inte detta att gora. Jag langtar tillbaka.

Fred sa...

Karl ser ut som Andy Warhol på den där bilden... men det är säkert meningen? :)

Fred sa...

Och om jag ens hade bemödat mig att kolla noggrannare på bilden så hade jag sett att det var Warhol...och Liza Minelli ;)

Anonym sa...

Kan inte förstå att ni tog bort allt.
Trodde ni stod över såna dumheter.

Assar sa...

Synd. Det var den enda intressanta antydan till debatt jag sett i skvalvattnet efter bögjävlar. I övrigt har det bara varit mainstreammedias rapportering från (och förhoppning om) en catfight i homoankdammen.

Guest sa...

Jag blir förvånad att samma gäng som efterlyst och skapat en interndebatt sedan censurerar den. Om ni nu skäms över att angreppen (framför allt Stefan kan jag tro) blev för personlig så red ut det er emellan. Men diskussionen är viktigare än så. Det här innebär att vi som deltagit (på båda bloggar) blir censurerade. Gör om och gör rätt.

Petter sa...

jag haller faktiskt med. Jag var emot att ta bort debatten. Just för att det luktar litet illa. Vi i Bögjävlar har ju väldigt olika åsikter om mycket, som vi även säger i boken.
Men jag måste säga till Stefan och Karls försvar att det hela liksom inte var en debatt utan ett personligt bråk mellan två gamla vänner. Med en hel del hangers on på andra bloggar som med vässade knivar infekterade det hela. Stefan och Karl har rett ut sitt bråk, och de väljer att inte ha alla påhopp ute offentligt. Och det respekterar jag.

Anonym sa...

Guest...

Jag tror alla som följde diskussionen märkte av en del personligt agg. Jag kan förstå att de (Stefan och Karl) vill kunna gå vidare och lägga förolämpningarna bakom sig. Men mycket av det som skrevs var också väldigt bra och vikigt. Mitt förslag: stryk de delar ni skäms över men lägg ut inläggen igen med de kommentarer som gjorts. Om inte annat av respekt för alla de som deltagit i diskussionen. Att Stefan och Karl äntligen kanske har rett ut sina schismer gör mig glad.

Biggan sa...

Jag tycker det här var superhärligt. Två goa grabbar som hittar tillbaka till varandra. Läckert att efter snack liksom lösa allt. Så goa å fina som ni verkar. Nej, nu måste jag rusa, sista ciggen här. Blå Blend och Bögjävlar i hand på balkongen har gett en fin bränna i år. Fan så mycket gött man fick läsa. Önskar att rosen satt där bak så man fick prova det här med gay. Nej nu ska sluta interneta och gå till pressen. Kyss på er!

Anonym sa...

HAHAHAHAHA HAHA. herregud vad patetiskt! svensk idé av fucking lycka är bara att vara på stor stygg bild i DN. ynkligt men roligt, på ett tragiskt vis. HA!

Anonym sa...

ni är skamlöst konventionella.