onsdag 13 juni 2007

Bögjävlarnas natt


I kväll öppnar vi helvetets portar på Marie Laveau (Hornsgatan 66 i Stockholm, T-bana: Mariatorget, övervåningen) och bjuder in alla sorters djävlar. Vi öppnar 21.00 och håller på till 03.00. Det är 18 år i dörren. Man köper boken Bögjävlar för vrakpriset 60 spänn och får inträdet på köpet.

Under kvällen dj:ar vårt eget stjärtstim i form av Baddlover (LDN), Tomas Hemstad (SF) och Gangbang Soundsystem (LDN/STHLM). Testa bögjävlardrinkar i vårt eget Vaginarum. Höjdpunkten på kvällen är Petters performance Heart of Klaus som kör någon gång innan midnatt. Då kommer vi att stänga insläppet i 15 minuter.

Under oss i källaren huserar Turbonegro och deras Turbo Jugend. Vi hoppas på intressanta möten i rökrutan.

6 kommentarer:

Masn sa...

Såg er i soffan. Blev ritkigt stolt.

Anonym sa...

Kommer på festen. Tar med mig ett gäng polare. Spännande.

Morelli sa...

Nå..kom leila?+?

Roger sa...

Yabetcha!

matz ridderström sa...

Känner glädje!! Har under en massa år hållit mig borta från det standardiserade gaylivet med Patricia och Lino i spetsen. Har då och då fått panik och gått dit och verkligen försökt tycka att detta är det roligaste i världen....men misslyckats kapitalt.....glädjekänslan bottnar i insikten att jag inte är ensam i världen att tycka ¨illa¨ om gaylivet som det yttrar sig i Stockholm. Ställer nu frågan till Er andra på denna blogg; vart skall man gå? Musikaliskt är jag nog ganska smal....diggar irakisk chobi, albansk tallava, turkisk halay och sk. magdans i alla de former. I Berlin skall det visst finnas ett turkiskt homoställe men tror inte marknaden är så stor för detta i Stockholm. Gillar även stentung funk a´la Funkadelic, Zapp o George Clinton samt faktiskt.....gammal god disco!!
Satt i natt på YouTube till 5 på morgonen och dränkte mig i gamla nostalgivideos från Human League, Duran Duran, Grace Jones mm mm...ack gamla tider....
Well, ser fram emot en mängd tips på nöjesställen som INTE inbegriper ¨Dansa i neon¨mm mm
Ciao
Matz

Anonym sa...

Detta är ämnat för er alla bögdjävlar. inte i natt, kanske inte i morgon men förr eller senare hinner tiden i fatt er. Skarprättare persson.