tisdag 12 juni 2007

Gomorra Sverige!


(från vänster till höger: 1) modepuggan, 2) artypuggan, 3) björnungepuggan, 4) utterpuggan och 5) old-school-puggan)

I morgon kan ni se tre av bögjävlarna (nr 3, 4 och 5) i morgonsoffan på ettan runt 07.40 om någon av er är uppe vid en så okristlig tid. Sen hör ni de resterande bögjävlarna (nr 1 och 2) hos Amanda Rydman i Rond i P3 efter tre. Och på kvällen kan ni träffa oss livs levande på övervåningen av Marie Laveau från klockan 21.00. Vi erbjuder helt enkelt en heldag.

Och vill ni ha mer går två av oss (nr 2 och 5) som loop på Stockholms Kanal Lokal från och med nu och ni ser oss i dagens City. Ni kan med andra ord springa men inte fly.

Apropå Kanal Lokal så bävar Petter och jag inför det här med att man ser tio kilo tyngre ut i rutan. Ni får gärna skriva att det inte är så farligt i kommentarerna nedan. Jag försökte ha på mig mörka färger. Petter valde vitt... Samtidigt sänder vi all vår kärlek till Gullian i sminket.

7 kommentarer:

Daniel sa...

de där bilderna vi har valt alltså... de säger så mycket om oss.

Daniel: Jag är inte så elak som alla tror.
Petter: Nu kommer jag väl få ligga i Sverige.
Tomas: Syns mitt skägg bra från den här vinkeln?
Roger: Ingen ska kalla mig för Babsabutter.
Stefan: Jag är en seriös pugga.

Petter sa...

hahahahahahahah

Ebba sa...

Ni var så vackra, så fräscha och så smala, så, i SVT.
Men jag tycker att den mest förbisedda puggan är fäbodbögen. Snacka om alternativ lifestyle. De kör bil/traktor, går upp i ottan och ystar ost.

Stefan sa...

Nästa gång ska SVT ha med fäbodbögen. Jag tar på mig det.

Stefan sa...

Jag var så sjukt nervös i soffan. Inte över det uppenbara – utan mest över att vi skulle säga något som skulle få Sören Andersson att gå ut i Expressen med ett fördömande.

Henrik Tornberg sa...

Big boys, you are beautiful! som Mika säger

Anonym sa...

hej killar, bra blog ni har! nu när jag betat mig ner till slutet märker jag att vissa länkar inte fungerar, inte så konstigt eftersom det snart gått en månad. har ni klippen och ljudfilerna kvar så man kan bevittna era insatser i etern? jag är nyfiken och vill se/höra mer...

/peter