onsdag 16 maj 2007

BabsaØgat Ser Dig

Jag och Daniel hittade ju som sagt på allas våra Babsa-prefix - men jag måste bara beratta att allt harstammar fran BabsaØgat. Nar jag och Daniel var pa Boom Box (klubb i London) så uppfann vi BabsaØgat, som ar litet som ett tredje øga før puggor. Om ni sett filmen "Min Fru Ar En Utomjording" med Kim Basinger och Dan Ackroyd, så tycker jag mig se en viss likhet med det onda alien-øgat som Kim har i sin handvaska. Som ett obarmhartigt teleskop som synar allt. Babsaøgat etablerar blixtsnabbt "Man-Skulle-Aldrig-Kunna-Tro"-faktorn, alltså hur pass 'straightacting' en pugga ar. Om puggor kanaliserade denna clairvoyans pa andra omraden, kanske de inte bara behøvde klippa hår. Det finns ett jatteroligt foto på Daniel från den kvallen, dar Babsaøgat ar i full effekt - jag sager bara, lagg upp det Daniel!

4 kommentarer:

Stefan sa...

Ja, Babsaögat bygger på en grundläggande distinktion i många puggors undermedvetande: alla bögar är sociala konstruktioner som män medan straighta män är män av bara farten. Därför synan babsaögat alla tecken på låtsad eller tillkämpad butchighet. Babsaögat är ett av de främsta exempel på självhat vi dras med som grupp.

Daniel sa...

Lägg till det att puggor ofta avsexualiserar de som står en nära genom att kalla dem systrar eller hon. För att inte tala om de som babsaögat "ser igenom".

Stefan sa...

Ja, de som babsaögat har sett igenom är ju bara: "se på henne som tror att hon är så jävla butch. Man kan ju se att allt bara är drag och att hon egentligen gillar att sticka i papiljotter"

Dexo sa...

Fast min 55-åringa skånska faghag säger 'babsa' om att städa -- fast egentligen som ett stubstitut/kodord för en guilty pleasure. Babsa är ett verb som kan betyda vad som helst -- och omgivningen måste veta vad just din definition är.
Själv har jag inte babsat på en vecka till exempel.