fredag 18 maj 2007

The "straight" answer to Village People

OK, give it up everybody för Skatt Bros. Enligt discomuseum.com var de Kanadas strejta version av Village People. Något som känns väldigt tveksamt när man har sett den här videon. Några av kommentarerna från e-mailkedjan som kom med länken:

"I would have dated half that group. I wonder if any of them are still alive and looking for some company this weekend?"

"But a bunch of gay dudes calling themselves the "Skatt Bros." just doesn't seem right. Even if it's spelled wrong, I still imagine them pulling brown hankies out and enemizing at the end of that video."

"Who knew I'd be soooo into Skatt? Better give myself a binaca blast."

7 kommentarer:

Stefan sa...

Omigod. Pax för henne med gult linne. Jag sätter mig på planet till Winnipeg på lördag. Men nu måste jag ta ett piller och somna för i morgon är jag gäst i P1 igen.

Roger sa...

Åh, om jag hade varit tvungen att ta en tablett för varje gång jag skulle vara med i P1 så skulle jag ensam få den svenska läkemedelsindustrin på fötter igen.

Stefan sa...

jag tror jag ensam försörjer den globala läkemedelsindustrin som det är i dag.

vill ni veta mer om jämställdhetsparaden (pride) i warszawa i morgon kan ni höra mig prata om det i veckans "människor och tro" i p1. det här året är paraden laglig. samtidigt når de homofoba stämningarna zenit i samhället. polackerna är djupt kluvna i denna fråga och många andra (abort, religionens ställningen i samhället, gamla kommunisters ställning och säkerhetstjänstens arkiv - ska de öppnas eller inte?). kanske postar något mer om det snart.

Johan sa...

Deras Walk the Night är en av de tre bästa rockdiscolåtar som spelats in!

http://www.youtube.com/watch?v=H_Xo-JQurqM

Petter sa...

nu vet vi var scatman john fick scatting från..

Lisa sa...

Jag är mållös. Finns de som actionfigurer?

olleolleolle sa...

Rökmaskins-scenen, den med den påklädda tjejen på sadeln, den var liksom... en parentes.

Skatt!