torsdag 17 maj 2007

Vem ska ligga med Tomas?


Meat Puppets igår var helt fantastiskt. Jag hade fått för mig att de skulle vara helt dryga och bara testa nytt material (efter som det är en ny skiva på gång) men det var en hitkavalkad med ”Up on the Sun”, ”Plateau”, ”Lake of Fire”, ”Backwater”, stora leenden, lustiga små solon och en publik som bestod av otippat svenniga (fast Amerikanska då) gubbar (och en och annan fjunig överläpp med Nirvana-tröja). Det känns tryggt att de förvaltar den riktigt dammiga punkrocken nu när Dead Moon har slutat spela.

I kväll ska jag och Dan hooka med Emelie och Claude som är på besök. Emelie är före detta stockholmare som nu för tiden redigerar extremsport för ESPN i Oregon. Ska ta med dem till mitt älskade stamhak Eagle Tavern där Hammers of Misfortune spelar. Det är en av bartendrarnas metalband och de verkar riktigt lovande. Bear metal är det nya hair metal. Jag älskar att björnarna i den här stan spelar i band, gör film och målar tavlor. Det första jag älskade med Eagle var att man kunde dela en pipa gräs, lyssna på nya Detroit Cobras och spana på heta män. Nu tror jag att det jag uppskattar mest är att alla har ett projekt på gång. Om inget har hänt under den korta tiden jag har varit borta så är ju stommen av björnkulturen i Sverige typ stadsvandringar och schlagerfestivalen. Vem ska jag ligga med om två veckor liksom?

The Eagle Tavern

Meat Puppets

Hammers of Misfortune

4 kommentarer:

Stefan sa...

OK så hela din post handlade om att du inte skulle hitta någon värdig att ligga med i Stockholm när du kommer hem. And what's new? Ha ha.

Tomas sa...

Jag vet men jag har ju inte klagat på det på tre hela månader! Vadå, måste posterna handla om något? Kan man inte bara avlägga lägesrapport. Nu känner jag Channa Bankier coming on: VAVAVAVA????

Roger sa...

Vissa ser visst alltid glaset som halvtomt. Kan du inte behöva lite sexsemester när du kommer hem. Och då menar jag semester från sexet, liksom.
Spoiled brat, säger mamma Scan.

popmorsa. sa...

åh i love you. ses snart!