tisdag 15 maj 2007

Har någon sett dem i samma rum?


Jag skulle vilja med börja att konstatera att Roger precis har skrivit ett seriöst "politiskt" inlägg om Eurovisionsschlagerfestivalen på Rodeo. Jag höll på att ramla av stolen. Han sa ungefär samma saker som Harry Amster i Svenskan. Vart är världen på väg?

6 kommentarer:

Roger sa...

Exakt vad fick dig att trilla av stolen?
Att jag skrev något "politiskt", att jag skrev om schlager, att jag skrev som en journalist i Svenska Dagbladet???
You´re such a cunt.

Daniel sa...

Det som chockade mig var att stefan antyder att du och Harry Amster är lika som bär.

Stefan sa...

Självklart var det att du engagerade dig i en samhällsfråga utanför dig själv i din blogg eller dina krönikor som fick mig att trilla av stolen. Och att du var channeling Amster.

Daniel sa...

Ska den här bloggen redan urarta till en kommentarskrig er emellan?

Roger sa...

Jag kan väl inte hjälpa att Stefan är så hemskt otydlig kring vad som är hans egentliga poänger när han gör personliga påhopp. Stundtals är han lika vag som en filmrecension i DN innan de började sätta betyg. Ni kommer väl ihåg, man läste hela texten och satt där och undrade "men vad tyckte du egentligen??"
Ungefär så.

Stefan sa...

Jag är så där vag för att jag inte har sovit på fem nätter, var tvungen att se österrikisk videolyrik i OEI:s regi på ett syrefattigt galleri i går och så...

Men jag känner mig besegrad. Att jämföra mig med DN Kultur är det ondaste man kan göra. Jag har inget mer att säga... För givetvis hade Roger rätt.