torsdag 31 maj 2007

Ny sighting



Nu rapporterar Ika Johannesson att hon såg Leila i går på S:t Paulsgatan på en cykel. Leila verkade välmående och gick in i den "new ageiga" klädbutiken som ligger bredvid Multikulti. Samtidigt gick det rykten på nätet om att hon hade hittats död ute i Grimsta. Och samtidigt påstås hon sitta inne.

Att Leila har blivit ett fenomen besläktat med ufon och gastar har väl alla förstått vid det här laget. Men vi ger inte upp! Vi vill bjuda in Leila till Marie Laveau den 13/6 mellan 21 och 03 på Bögjävlarnas natt. Jag tror hon kommer att gilla Petters Heart of Klaus-nummer och Tomas björndans i dj-båset. För att inte tala om Andys jättevagina.

Skriv upp datumet så att ni har det till hands om ni ser henne.

22 kommentarer:

Petter sa...

We want Leila!

Dennis Alexis Hellström sa...

Är det bara jag som inte vet vem hon är? :D

www.bimboboy.com/blogg

Anonym sa...

MEN HERREGUD, ring henne bara! Hon kommer om ni vill det!

Petter sa...

okej har du hennes telefonnummer?

Space babe sa...

Jag såg också henne cykla idag, kl 9.30, uppför Götgatsbacken och sedan nerför backen mot Södermalmstorg. Det verkar definitivt vara hennes kvarter. Hon hade neonrött hår och såg sårbar ut i ögonen. Jag hoppas att livet är snällare mot henne nuförtiden.

Unknown sa...

I en port där vänner bor finns en dörr/brevinkast som det står "Leila K" på. Detta dock vid Nacka Forum. How very Leila att skriva sitt riktiga namn ba sådär på lådan!

Anonym sa...

Varför gulla med en gammal Tjackhora som fått alla chanser och så mycket hjälp av vänner, men sen pissat dom rakt i ansiktet?? Hon har förbrukat sej själv! Det är inte ens credd att tänka på henne längre.

Petter sa...

vem ska vi hylla då? en 'duktig' valanpassad tjej som inte tar tjack och pissar folk i ansiktet? not for us - men du kan sakert en fanclub før Kylie på QX...

Anonym sa...

vet nån vad som hände med sergio, designern som gjorde alla hennes kläder för manic panic cdn och videorna? han kanske vet vad som har hänt med leila.

x

Petter sa...

sergio the key.. han kanske stack hem till italien?

Anonym sa...

Sergio är jugge (inte italienare)och har tappat kontakten med leila för minst 10 år sedan...

Holland Baby! sa...

Hej Anonym,

Du verkar veta en del om Sergio The Key. Det var länge sen detta postades men jag försöker ändå. Jag skulle hemskt gärna vilja prata mer med dig om honom. Går det bra? Posta här så kommer det en blänkare till min mail hoppas jag.

Mvh

/Peter

Anonym sa...

Kan ju bara säga att ni båda inte har någon koll alls. Han har dragit för länge sen och har det avsevärt bättre nu.

Holland Baby! sa...

Vad menar du med det? Kan du kontakta mig om du vet något om honom, snälla?

Jag känner till hans nuvarande "situation" om det är det du menar men ring mig snälla? Inte ikväll, lilla dottern sover nu, men gärna i morgon?

Mvh

Peter
0709-507 141 98

anonym sa...

Jag kan tyvärr meddela att Sergio The Key (Kaljevic) har tagit sitt liv. Det hände den 28 december 2008, han gjorde det i sin ateljé på Banérgatan 41 i Stockholm, man har ställt ljus och blommor på gatan utanför. Begravning har hållits i Serbien med familjen. En särskilt begåvad människa har gått ur tiden, det är en tragedi.

Holland Baby! sa...

Jo, jag vet att han är död. Och jag vet att polisen har bestämt att det är självmord men det stämmer inte med den bild jag har av honom. Jag har dessutom pratat med många i hans närhet och han har varit glad och positiv sista dagarna. Inte deppig och ledsen, det är därför som jag ville se om det är någon här som har träffat honom på sistone och vet mer om hur han haft det sista tiden. Jag har känt honom i femton år men vi hade inte sets på typ ett år innan han dog. Så.. Kontakta mig snälla om ni träffat honom sista veckorna eller månaden.

/Peter

anonym sa...

Det är dessvärre så att han tog sitt liv, jag var mycket nära honom,vi hade varit vänner i ca. 18 år, men han var expert på att inte visa hur dåligt han kunde må, jag pratade med honom några dagar innan det hände och han var helt som vanligt, trots att jag visste att han hade sina utmaningar. Polisutredning och obduktion visar utan tvivel att det var självmord, dörren var låst, han var ensam och det var bara en äldre kvinna, som hade hans nyckel. Hon fann honom ca. 30 min. efter att de pratat på telefonen och hon hörde att han var väldigt låg och skyndade sig över, men det var försent. Dagarna innan hade han varit allt mer nedstämd och även pratat någon enstaka gång om att hellre "falla på sitt svärd" än att bli förnedrad, trots att han inte hade något allvarligt överhängande. i det här fallet var det en kniv som penetrerat hjärtat, han dog omedelbart. Jag vill på ett sätt inte utelämna honom, men de som kände honom måste få veta.

Holland Baby! sa...

Jag skulle väldigt gärna vilja prata med dig personligen. Snälla kan vi höras på telefon? Ring mig snälla snälla snälla? Finns det nåt sätt för mig att lämna mitt telefonnumer till dig utan alla ser det det här? Kan jag skicka något privat meddelande på något sätt med numret?
/Peter

Anonym sa...

Sergio vi kommer att sakna dig!
/David med familj

Anonym sa...

Peter: Sergio ringde mig några dagar innan Julafton. Vi var vänner i ca 13 år, jag tror vi har träffats du och jag?!

Vill du kontakta mig kan du göra det på min frus e-postadress:
ingelasdagbok@gmail.com

/Mvh David

Anonym sa...

Det är för tragiskt. Jag var förbi Sergio när jag var på jobb i närheten runt jul 08.
Sista gången vi pratade ringde han mig men jag var upptagen och bad att få återkomma vilket jag glömde och det känns ju rätt fördjävligt nu i efterhand.

Jag kommer sakna dig min vän

Henrik

Anonym sa...

geotorelxz debt consolidation companies
debt consolidation companies
credit companies